Zandstraat 109, 3500 Hasselt

Dr. Armando De Palma

MD, MSc, PhD Dermatologie en Venerologie

Dr. Armando De Palma haalde in 2015 met grote onderscheiding zijn diploma geneeskunde aan de Katholieke Universiteit Leuven en specialiseerde vervolgens op de dienst Dermatologie van het UZ Leuven onder supervisie van Prof. Garmyn. Tijdens zijn specialisatie was hij tevens één jaar werkzaam op de dienst Dermatologie van het Zuyderland Ziekenhuis in Heerlen (Nederland) en een half jaar op de dienst Interne Geneeskunde van het Ziekenhuis Oost-Limburg (ZOL) te Genk. In juli 2019 behaalde hij zijn erkenning als "Arts-specialist in de Dermatologie en Venerologie", alsook het diploma "Master na Master in de Dermatologie en Venerologie".

Vóór zijn studies geneeskunde studeerde hij bio-ingenieur in de cel- en genbiotechnologie en voltooide hij een doctoraat in de virologie aan het Rega Instituut (UZ Leuven). Dr. De Palma presenteerde op diverse nationale en internationale congressen en publiceerde tal van onderzoeksartikels in internationale vaktijdschriften.

Naast algemene dermatologie heeft Dr. De Palma een bijzondere interesse in acute dermatologie, nagelaandoeningen, psoriasis, infectieuze huidproblemen, oncologie, kleine chirurgische ingrepen en esthetische dermatologie. Dr. De Palma is geaccrediteerd arts en tevens lid van de Belgische Beroepsvereniging voor Dermatologie en Venerologie.

Bij Dr. De Palma kan u terecht in het Nederlands, Frans, Engels, Duits, Spaans en Italiaans.

  • Lid van de Belgische Beroepsvereniging voor Dermatologie en Venereologie

Online Agenda • X